VILDOZU BAŠ TERA MALER: Bivši košarkaš Crvene zvezde opet van terena, evo šta je sada razlog

Autor:

Sport

27.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac neće putovati na veoma važan meč u Evroligi.

VILDOZU BAŠ TERA MALER: Bivši košarkaš Crvene zvezde opet van terena, evo šta je sada razlog

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza suočava se sa izazovima povrede levog kolena, što će ga sprečiti da nastupi na meču 27. kola Evrolige protiv madridskog Reala. Ova povreda već je uticala na Vildozin nedostatak prisustva na nedavno održanom završnom turniru Kupa Grčke, kao i na mečevima Argentine protiv Čilea u kvalifikacijama za Kup Amerike 2025. Nakon ovih događaja, argentinski košarkaš je odlučio da ostane u Atini radi dalje rehabilitacije, dok je ekipa Panatinaikosa otputovala u Madrid.

Bivši košarka Crvene zvezde će nastaviti sa rehabilitacijom u Atini, gde će dobiti potrebnu medicinsku negu kako bi se što pre oporavio od povrede. Ove sezone, zbog problema sa povredama, propustio je čak pet utakmica u Evroligi, što je predstavljalo izazov kako za njega, tako i za tim Panatinaikosa.

Inače, utakmica između Reala i Panatinaikosa zakazana za četvrtak 29. februar u 20.45 časova u Madridu. Real trenutno zauzima prvo mesto na tabeli Evrolige sa impresivnim skorom od 22 pobede i samo četiri poraza, dok se Panatinaikos nalazi na trećem mestu sa skorom 16/10. Očekuje se da će ova utakmica doneti uzbuđenje i napetost, s obzirom na trenutnu poziciju ove dve ekipe u takmičenju.

Očekuje se da će Panatinaikos imati izazovno gostovanje u Madridu, ali će se fokusirati na pripremu za meč bez Vildoze, dok argentinski košarkaš bude radio na oporavku i povratku na teren kako bi doprineo timu u narednim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading