OSTOJA MIJAILOVIĆ OTKRIO ISTINU O ŽELJKU OBRADOVIĆU: Evo da li RUŠI SISTEM i koristi AUTORITET! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana izneo činjenice.

OSTOJA MIJAILOVIĆ OTKRIO ISTINU O ŽELJKU OBRADOVIĆU: Evo da li RUŠI SISTEM i koristi AUTORITET! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Velika bura digla se nakon finala Kupa Radivoja Koraća i izjava Željka Obradovića.

Naime, mnogi navijači Partizana su se uplašili da je trener crno-belih blizu odlaska iz kluba (ugovor mu ističe na kraju sezone), ali je istina da najtrofejniji evropski trener svim srcem voli klub u kom trenutno radi i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da napravi što bolje rezultate. Ovo je potvrdio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji je gostujući na televiziji K1 otkrio nepoznate detalje o Žocu.

- Željko Obradović jako dobro zna gde je njegovo mesto, jako dobro zna šta je njegov posao. Ne koristi lični autoritet tako da ruši sistem i da ruši ono što smo mi napravili. Željko Obradović izvadi novac iz svog džepa i kupi karte u prvom redu za svog sina, suprugu i ćerku. Dakle, on kupi karte koje koštaju po 700, 800 hiljada dinara, takođe izvadi novac i kupi karte za svoje prijatelje.Tako da je to jedno poštovanje prema sistemu - rekao je Mijailović.

 

 

Srbija treba da bude srećna i ponosna što je takav košarkaški stručnjak odlučio da se vrati da radi u domovini, iako može da bira klub i cifru bilo gde na svetu.

Beograd treba da bude ponosan što ima dva evroligaša sa stabilnim prihodima, pune hale, vrhunske igrače.

Kvalitet večitog derbija je fantastičan, ceo svet priča o toj utakmici u kom god takmičenju se dogodila.

Vreme je da se prestane sa podelama, pričama koje nemaju veze sa dešavanjima van parketa i da se uživa u vrhunskim spektaklima koje nam priređuju i Partizan i Crvena zvezda iz nedelje u nedelju.

Srbija je zemlja košarke, Beograd je grad košarke, a ukoliko i jedni i drugi nastave da rade na ovaj način, ni san o tituli šampiona Evrope nije daleko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading