SVAKI DAN POKUŠAVA DA ZABIJE SRBINU NOŽ U LEĐA! Otkrivamo ko je američki košarkaš koji je izazvao užasnu saobraćajku!

Autor: P. Z.

Sport

08.02.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nameračio se da uništi našeg reprezentativca.

SVAKI DAN POKUŠAVA DA ZABIJE SRBINU NOŽ U LEĐA! Otkrivamo ko je američki košarkaš koji je izazvao užasnu saobraćajku!

Foto: Tanjug/AP

Hejvud Hajsmit

Užasne vesti su ovog četvrtka stigle iz Amerike, gde je košarkaš Majami Hita Hejvud Hajsmit (27) izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je drugi učesnik ni kriv ni dužan ostao bez noge.

Kako prenose tamošnji mediji, Hajsmit je udario 21-godišnjeg momka koji je na putu pomagao drugom vozaču. Nesrećni čovek je doživeo prelom leve noge i leve ruke, dok mu je desna noga delimično amputirana i trenutno se nalazi u kritičnom stanju.

Obavešteni smo da je Hajsmit bio učesnik saobraćajne nesreće na putu do kuće posle sinoćnje utakmice. Srce nam je uz one koji su povređeni. U ovom trenutku nećemo imati više komentara - navodi se u saopštenju Majami Hita.

Inače, Hajsmit je već treću godinu zaredom član Majamija, gde mu je saigrač reprezentativac Srbije Nikola Jović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hejvud Hajsmit i Nikola Jović u tandemu igraju odbranu

Međutim, njih dvojica sigurno nisu u preterano dobrim odnosima, pošto su direktna konkurencija jedan drugom za mesto u timu, pa se može reći da Amerikanac na treninzima sigurno pokušava da "naudi" Srbinu u direktnim duelima, kako bi dobio veću minutažu. Naravno, to se odnosi na bolju igru kada udare jedan na drugog.

Hajsmit može da pokrije obe krilne pozicije, a ove sezone je na 37 utakmica u proseku beležio 5,8 poena, 2,8 skokova i 1,1 asistenciju.

Američki košarkaš je u Majami stigao pre dve i po godine, a prethodno je bio član Filadelfija Seventisiksersa za koje je odigrao ukupno pet utakmica i više vremena je proveo u njihovom timu u razvojnoj "Dži" ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading