KAKVE VESTI ZA DELIJE! Zvezda SILNO POJAČANA čeka Partizan! Sferopulos bolju INFORMACIJU nije mogao da DOBIJE!

Autor:

Sport

28.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u meč protiv večitog rivala ući jača za Miloša Teodosića.

KAKVE VESTI ZA DELIJE! Zvezda SILNO POJAČANA čeka Partizan! Sferopulos bolju INFORMACIJU nije mogao da DOBIJE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u četvrtom ovosezonskom večitom derbiju i najzanimljivijoj utakmici 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Izabranici Janisa Sferopulosa u ovaj duel ulaze kao lideri regionalnog takmičenja sa skorom 15-2 iz 17 mečeva, dok je branilac titule na trećem mestu i ima 13 pobeda, uz čak četiri poraza.

Pred novi večiti derbi, stručni štab crveno-belih dobio je sjajne informacije, pošto se najbolji igrač Miloš Teodosić oporavio od povrede i nastupiće u utakmici protiv Partizana! 

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos i Miloš Teodosić

Podsetimo, iskusni plejmejker je propustio četiri meča, po dva u AdmiralBet ABA i Evroligi i posle dvonedeljne pauze vraća se na teren. 

Nema sumnje da će učešće rođenog Valjevca umnogome značiti za tim Zvezde, koji želi da se novom pobedom učvrsti na liderskoj poziciji.

Trener Partizana Željko Obradović je za ovu utakmicu odlučio da u roster ne uvrsti Tristana Vukčevića, Danila Anđušića i poslednje pojačanje Džejlena Smita.

Susret Crvena zvezda - Partizan uživo na TV možete gledati na kanalima Arenasport Premium 1 i B92, kao i u lajv blogu portala Republika.rs.

Pravdu u večerašnjem meču deliće sudijska trojka na čelu sa Slovencem Sašom Puklom, a uz njega će na parketu biti Hrvat Josip Radojković i Srbin Uroš Obrknežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading