HAUARDA JE ATMOSFERA "NAPALILA", NE ZNAM HOĆE LI IKADA TAKO ODIGRATI PONOVO! Đurović otkrio DVA RAZLOGA za poraz od Baskonije!

Autor:

Sport

19.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Baskonije je postigao 32 poena sinoć.

HAUARDA JE ATMOSFERA "NAPALILA", NE ZNAM HOĆE LI IKADA TAKO ODIGRATI PONOVO! Đurović otkrio DVA RAZLOGA za poraz od Baskonije!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su od Baskonije rezultatom 90:91 u 22. kolu Evrolige pred svojim navijačima.

Vodila je Zvezda Meridianbet sa 11 koševa tokom prvog poluvremena, dok je u nastavku meča usledio potop, koji je tim iz Vitorije iskoristio i preko nezaustavljivog Markusa Hauarda najboljeg pojedinca meča sa 32 poena, stigao do preokreta i dramatične pobede.

Dramatične, jer je domaćin sa četiri vezana poena Jaga na 10 sekundi pre kraja meča prišao na 87:88, ali su sa slobodnih bacanja bivši igrači Partizana Vanja Marinković i Kodi Miler Mekintajer (pogodio jedno) presudili srpskom šampionu i doneli Baskoniji 12. pobedu u sezoni. 

Republika

Foto: youtube.com/HappyTV

Vlade Đurović

Vlade Đurović često na TV Arena sport komentariše partije izabranika Janisa Sferopulosa, a ovog puta je izneo razloge zbog kojih su crveno-beli poraženi od Baskonije.

- Zvezda je izgubila iz više razloga. Nisu igrali Teodosić, Nedović i Topić. Ne znam ekipu, ali ni Real bez Ljulja, Tavaresa i ostalih ne bi bio Real. Smart jeste to malo nadoknadio, ali nije dovoljno. Nikada nisam video bolju koreografiju i atmosferu na jednoj utakmici - rekao je Đurović, a potom i dodao:

- Ta atmosfera je motivisala i "zapalila" Hauarda. Ne znam da li će ikada opet odigrati ovako. Šutirao je 7/10 za tri poena, dve trojke je dao pod faulom, pogodio je i te penale, to nije normalno. Nesreća za Zvezdu Meridianbet koja je ovo morala da dobije. Video sam i osetio da se on toliko "napalio" zbog toga, tu atmosferu ne može da doživi u Americi gde grickaju semenke i jedu sladoled i gledaju se na video bimu - iskren je bio bivši košarkaš.

Smatra da su Zvezdu skupo koštali i promašeni penali Luke Mitrovića.

- Drugi razlog poraza su Mitrovićeva dva slobodna bacanja. Bilo je tri razlike, da je dva ubacio, bila bi to druga utakmica, a promašio je oba. Da je ubacio jedno, bio bi produžetak - zaključio je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading