JAGO EKSKLUZIVNO OTKRIO KO JE ZA NJEGA NAJBOLJI IGRAČ U EVROPI! Brazilac Zvezde Meridianbet PUCA OD SAMOPOUZDANJA!

Autor:

Sport

19.01.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš crveno-belih smatra da mora bolje.

JAGO EKSKLUZIVNO OTKRIO KO JE ZA NJEGA NAJBOLJI IGRAČ U EVROPI! Brazilac Zvezde Meridianbet PUCA OD SAMOPOUZDANJA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su od Baskonije rezultatom 90:91 (30:20, 22:23, 10:26, 28:22) u 22. kolu Evrolige pred svojim navijačima.

Svakako bolan poraz, sa sobom donosi i neke radosne vesti. Pored solidnog debija Džavontea Smarta, delije je sigurno obradovao nastavak dobrih partija Jaga dos Santosa. 

Omaleni Brazilac je postigao ogromnih 26 poena, čemu je dodao pet asistencija i tako bio ubedljivo najbolji igrač na terenu za svoj tim. Ono što stavlja osmeh na lice jeste da ovaj susret nije izolovan slučaj, Jago je već neko vreme u strašnoj formi i ako nastavi ovako, spolja linija Zvezde Meridianbet ima potencijala za velike uspehe. 

Jago dos Santos je za Republiku dao svoje utiske o meču sa Baskonijom, a upečatljivo je što smatra da i on i ekipa mogu i moraju bolje od ovoga. 

- Ne znam, ne gledam u svoje brojke, ali mislim da sam bolji sada.  Tim sada zna kako volim da igram, trener me je upoznao, ali kao što kažem, ne gledam u statistiku, igram za ekipu, za titule, nevezano za to da li postižem poene ili ne. Cilj je pobediti utakmicu - rekao je brazilski košarkaš. 

Foto: Starsport

Jago dos Santos

Potom je istakao Teodosića kao unikatnog i vodećeg igrača na evropskom podneblju, te istakao njegov izostanak kao veliki gubitak za crveno-bele.  

- Drugačije je bez njega, Teo je fantastičan igrač, mislim da ne postoji igrač kao on u Evropi, niko mu nije nalik. Tim igra zajedno, ali je drugačije bez Tea, Nede i Topa, oni su sjajni košarkaši koji nam pomažu svaki put. Svakako, moramo da unapredimo svoju igru, ja moram da budem bolji jer oni nisu tu. Hanga igra van pozicije, igra pleja i dobar je, ali moramo da se popravimo - rekao je Jago. 

Za kraj smo ga upitali da li mu je žao zbog poslednje trojke, kojom je umanjio zaostatak na samo pola koša razlike i tako poraz učinio "bolnijim". 

- Bilo bi lakše, (smeh). Trener je nacrtao akciju za Rokija (Gidraitis), ali nismo uspeli da je odigramo - dovršio je Jago dos Santos u dobrom raspoloženju i povrh poraza. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading