GORI ARENA! KAKVA AKCIJA PARTIZANA! Smailagić bacio loptu DO PLAFONA, a Trifunović uradio OVO!

Autor:

Sport

12.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se dešava u Areni sada?!

GORI ARENA! KAKVA AKCIJA PARTIZANA! Smailagić bacio loptu DO PLAFONA, a Trifunović uradio OVO!

Foto: Starsport

Gori Arena u ovim trenucima! Posle prvog poluvremena, a pogotovo prve četvrtine, delovalo je da će Makabi da se prošeta kroz crno-beli dvoranu.

Navijači crno-belih su sa velikim nestrpljenjem iščekivali ovaj meč kako bi pogurali svoje miljenike u domaćoj hali do nove pobede u Evroligi, međutim, stvari su užasno počele po njihove igrače.

Nije se ni pošteno ušlo u susret, a Makabi je već nakon nekoliko minuta imao neverovatnih 16:0. Jednostavno se činilo kao da su igrači Partizana potpuno bespomoćni u odnosu na prejaki Makabi koji je "pucao" sa svih strana preko Brauna, Sorkina, Niba, Boldvina i ekipe. Prvo poluvreme završeno je sa ubedljivih 36:52 u korist gostiju.

Ipak, Partizan je zaigrao neverovatno u trećoj četvrtini i počeo da smanjuje prednost gostiju. Istopila se velika prednost Izraelaca, dok Arena u transu nosi svoje miljenika do jednog od največih preokreta ikada.

Čudesna serija Partizana počela je jednim nesvakidašnjim poenom. Pogrešio je Naneli, poslao loptu ka prvom redu tribine, ali je Smailagić uspeo da je spasi na veoma atraktivan način. Ništa manje nije uradio ni Trifunović, a onda je poentirao Jaramaz.

Neverovatna sekvenca koja se zaista ne viđa često na košarkaškim terenima, a nadamo se da će ovo pogurati crno-bele do pobede. Trenutno je nerešeno u Areni pred kraj treće deonice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading