PARTIZANOV DŽELAT SMENIO TRENERA! Već se ZNA i ko ga MENJA!

Autor:

Sport

01.01.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Cedevita Olimpije u nastavak sezone ulaze s novim šefom stručnog štaba.

PARTIZANOV DŽELAT SMENIO TRENERA! Već se ZNA i ko ga MENJA!

Foto: AdmiralBetABA liga/Cedevita Olimpija/Filip Barbalic

Italijanski stručnjak Simone Pjaniđani više nije trener košarkaša Cedevita Olimpije, objavio je slovenački klub na zvaničnom sajtu.

Pjaniđani je na klupu ekipe iz Ljubljane stigao na početku sezone, ali je usled zdravstvenih problema odlučio da se povuče.

- Zahvaljujemo Simoneu na profesionalnom radu i odnosu tokom vremena koje je proveo sa nama, a ujedno mu želimo sve najbolje u nastavku karijere i brz oporavak - rekao je direktor Cedevita Olimpije, Davor Ubinec.

 

 

Italijana će na klupi zameniti iskusni slovenački trener Zoran Martić, koji je tokom sezone 2017/18 vodio Olimpiju.

- Moj dolazak u Cedevita Olimpiju poklapa se sa početkom kalendarske godine. Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom poverenju i prilici. Svestan sam situacije u kojoj se nalazimo i očekivanja sportske javnosti. Uveren sam da dobrim radom, uz pomoć navijača možemo da ih ostvarimo - istakao je Martić.

"Zmajevi" su trenutno sa Partizanom dele drugu poziciju na tabeli AdmiralBet ABA lige uz identičan skor 10-4, a zanimljivo da je jedan od ta četiri poraza Obradovićeva četa doživela upravo od kluba iz "Stožica".

Nasuprot tome, Cedevita Olimpija zauzima ubedljivo poslednje mesto na tabeli Evrokupa, bez pobede, uz maksimalnih 13 poraza, gde je odavno izgubila sve šanse da prođe dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading