ISPLIVAO NOVI SNIMAK IZ "LA FONTETE"! NAVIJAČI VALENSIJE TERALI GROBARE IZ HALE: "Napolje, napolje!"

Autor:

Sport

20.12.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene kakve ne želimo da gledamo.

ISPLIVAO NOVI SNIMAK IZ "LA FONTETE"! NAVIJAČI VALENSIJE TERALI GROBARE IZ HALE: "Napolje, napolje!"

Foto: Twitter printscreen/UncannyMrMVP

Tuča grobara i Policije u Fonteti

Košarkaši Partizana su u 15. kolu Evrolige na strani pobedili Valensiju rezultatom 67:72, ali je taj rezultat ostao u senci nemilih događaja na tribinama, gde je španska policija tukla navijače "parnog valjka". "Makljaža" je trajala nekoliko minuta, a razlog je, navodno, bilo nedolično ponašanje Grobara koji su zauzeli mesta koja uopšte nisu bila namenjena njima.

Incident je podigao mnogo bure, a sada se pojavio i novi snimak na kom se mogu čuti pristalice domaćeg kluba kako viču: "Napolje, napolje!".

Jedan od navijača Valensije je ispričao da je bio jako uplašen.

- Uplašio sam se u La Fonteti, ne samo u sektoru 220, već i u kupatilima. Dozvolili ste im da uđu u toalete za devojke, lupaju vratima i vrište. Bio sam zaključan pet minuta dok jedna od njih nije odlučila da izađe - rekao je jedan od navijača na društvenim mrežama.

Podsetimo, tim povodom se zvaničnim saopštenjem oglasio španski klub, koji svu odgovornost prebacuje upravo na navijače Partizana.

- Valensija želi da se izvini svojim navijačima. Posebno onima čija je lokacija bila u blizini sektora 218, zbog događaja koji su napravili navijači Partizana, koji su zauzeli mesta koja nisu njihova i pokazali nekulturno ponašanje, prinudivši akciju snaga bezbednosti i odluka o premeštanju domaćih navijača. Klub će raditi na tome da se slična situacija više nikada ne ponovi - piše u saopštenju Valensije.

Partizanu je ovo bila prva od dve utakmice koje će odigrati ove nedelje u Evroligi, a vremena za odmor nema s obzirom na to da se tura po Španiji nastavlja u Madridu gde će crno-beli odmeriti snage sa velikim Realom u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading