''OVO JE POBEDA ZA SFEROPULOSA'' Heroj Zvezde Meridianbet Jago Dos Santos govorio o samopouzdanju!

Autor:

Sport

02.11.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac junak trijumfa nad Bajernom u 6. kolu Evrolige.

''OVO JE POBEDA ZA SFEROPULOSA'' Heroj Zvezde Meridianbet Jago Dos Santos govorio o samopouzdanju!

Foto: Starsport

Jago Dos Santos

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su bitnu pobedu nad Bajernom u 6. kolu Evrolige rezultatom 74:68! Gledali smo težak meč u Štark Areni koji je na kraju prelomljen u korist crveno-belih zahvaljujući Teodosići i Dos Santosu.

Prelomni trenutak utakmice desio se samo 21 sekund pre kraja, kada je Brazilac Jago, pod velikim pritiskom, uspeo da pogodi trojku pri rezultatu 69:68 za crveno-bele. Taj pogodak je doneo ogromno oduševljenje navijačima, a atmosfera u hali je bila neopisiva.

- Srećan sam zbog pobede. Važno je za samopouzdanje. Sada smo svi srećni. Sutra treniramo za sledeću utakmicu. Ovo je košarka, sada sam srećan, tim je srećan, imamo više samopouzdanje. Ovo je pobeda za novog trenera - kazao je Brazilac odmah nakon meča.

Jago dos Santos je meč na kraju okončao sa svega osam poena, tri skoka i dve asistencije, ali zasluženo nosi epitet junaka pošto je odisao pozitivnom energijom na parketu. Najefikasniji je bio Miloš Teodosić sa 16 poena, dok su Mitrović i Nejpir dodali po 11.

Crveno-beli naredni meč u Evroligi igraju 10. novembra protiv Barselone u gostima, a prethodno će u regionalnoj ligi dočekati Budućnost u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading