BOLNIJE NE MOŽE! Pjanđani ZAKUKAO na sav glas - Evo kako se Italijan VADI za DEBAKL u Areni!

Autor:

Sport

08.10.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci "pregaženi" u Štark areni.

BOLNIJE NE MOŽE! Pjanđani ZAKUKAO na sav glas - Evo kako se Italijan VADI za DEBAKL u Areni!

Foto: Starsport

Košarkaši Cedevita Olimpije pretrpeli su rezultatsku katastrofu na gostovanju Crvenoj zvezdi Meridianbet, u drugom kolu AdmiralBet ABA lige, izgubivši sa neverovatnih 43 poena razlike.

Nikad gore izdanje "zmajčeka", koji su izgledali kao pogubljeni u Beogradu, pritom postigavši 29 poena za 28 minuta, što je ispod svakog elitnog nivoa.

Kritike je prihvatio i trener Slovenaca Simone Pjanđani, naglasivši je da njegova četa nije tim i da nemaju identitet i ličnost...

Republika

Foto: Starsport

 

- Nekoliko reči. Znali smo mi, ali su i ostali videli razliku između dva tima. Ne samo kvalitet, oni su tim, a mi nismo. Mi znamo zašto. Neki igrači su novi, nekima je Evropa nova, neki su mladi... Neki moraju da se trude. Nemamo identitet, ličnost kao tim. Pokušali smo od početka nešto u odbrani, ali smo promašivali, nismo mogli da igramo normalnu košarku posle toga. Svi su se pogubili. Kada ne igrate kao tim ovde, a ovde svi hoće da pokažu kvalitet - rekao je Pjanđani i dodao:

- Oni imaju dubok roster, čak i kada je velika razlika, oni igraju normalno. To je nešto oko današnjeg meča. Znamo da smo na početku sezone. Imali smo mnogo problema u predsezoni, pa i sada. Moramo da prevaziđemo ovaj momenat. Moramo da postanemo tim što je pre moguće. Ako budemo gubili kao do sada, gubićemo samopouzdanje, to je veliki problem. Moramo da se upoznamo, da se naviknemo na fizikalnost. Za nas je to početak. Znamo da je ovo tek drugi meč sezone. Ako ne shvatimo to, bićemo u problemu - istakao je italijanski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading