POČELA PRODAJA KARATA ZA PARTIZAN U EVROLIGI: Grobari dobili specijalnu pozivnicu da dođu halu

Autor:

Sport

31.08.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih prošle sezone ispunili dvoranu, svi se nadaju da će tako biti i u novoj sezoni.

POČELA PRODAJA KARATA ZA PARTIZAN U EVROLIGI: Grobari dobili specijalnu pozivnicu da dođu halu

Foto: Starsport

Prodaja karata za Partizanov meč u Evroligi je počela! Interesovanje za ulaznice crno-belih za beogradsku Arenu iskazalo je više od 30.000 navijača što je očigledno iznenadilo sve u Humskoj pa su obnovu sezonskih ulaznica i posle kupovinu novih morali da odlože za 6. septembar.

Međutim, pojedine karte za duel "parnog valjka" u Evroligi već se mogu naći u prodaji. U pitanju su ulaznice za meč 8. kola u kojem će Bajern dočekati Partizan u Minhenu. Kada su izabranici Željka Obradovića prošle sezone gostovali Bajernu grobari su ispunili halu, zbog čega su Bavarci ovaj put rešili da ih ponovo pozovu da dođu i to na srpskom jeziku.

- Zdravo, navijači Partizana, ulaznice za vašu gostujuću utakmicu kod nas u BMW Parku sada su dostupne! Pratite Jarea na ponovni susret sa Lučom i budite s nama 15. novembra - napisao je Bajern na svom zvaničnom Tviter nalogu i to na srpskom jeziku. 

 

 

Podsetimo, Partizan je u tom meču odigranom zimus slavio sa 82:71. Taj trijumf se ispostavio kao jedan od ključnih koji je Žocovoj četi omogućio prolaz u top osam, odnosno duele sa Realom iz kojih samo zbog nesrećnih okolnosti nisu prošli na fajnal-for Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading