NANELI PODGREVA ATMOSFERU: "Voleo bih da NOKAUTIRAM navijača Zvezde Meridianbet!"

Autor:

Sport

05.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Amerikanca koja će "zapaliti" javnost u Srbiji.

NANELI PODGREVA ATMOSFERU: "Voleo bih da NOKAUTIRAM navijača Zvezde Meridianbet!"

Foto: Starsport

Džejms Naneli, košarkaš Partizana, ponovo se našao u centru pažnje, nakon još jednog pokušaja da podregeje tenzije između večitih rivala.

Naime, podsetimo da je treći meč ovogodišnjeg finala AdmiralBet ABA lige kasnio nakon što su se košarkaši Partizana povukli sa zagrevanja, nakon što su navijači domaće ekipe na teren ubacili nekoliko predmeta.

Nakon toga su se crno-beli vratili, ali je ubrzo došlo do novog incidenta, u kom je glavni akter bio Džejms Naneli, koji je ušao u konflikt sa navijačem Crvene zvezde Meridianbet.

Snimak ovog incidenta je brzo krenuo da kruži društvenim mrežama, a odmah posle meča je Amerikanac odlučio da prokomentariše ovu situaciju.

- Ispravka, ja sam napadnut i branio sam svoj prostor jer je on bio na parketu. Obezbeđenje je slepo - kratko je prokomentarisao Naneli.

Iako je od tog događaja prošlo više od mesec dana, krilni košarkaš Partizana je odlučio da ga se podseti, kao i da još jednom isprovocira navijače iz crveno-belog tabora.

- Voleo bih da se vratim unazad i da nokautiram baticu koji me je pljunuo - napisao je Džejms Naneli na jednom Tvitu.

Jasno je da se ovo neće dopasti ljudima iz Crvene zvezde Meridianbet, a treba podsetiti i na reči Željka Obradovića, trenera Partizana, koji je više puta izjavio kako crno-beli nisu zaslužni za podizanje tenzija. Nakon ovoga, možda i odluči da popriča sa svojim igračem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading