GROBARI U TRANSU: Partizan našao "PAKLENU" zamenu za Egzuma?!

Autor:

Sport

14.07.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš koji je ostavio dubok trag u NBA ligi blizu je dolaska u Beograd.

GROBARI U TRANSU: Partizan našao "PAKLENU" zamenu za Egzuma?!

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić i Raul Neto

Košarkaški klub Partizan polako, ali sigurno, formira tim za narednu sezonu.

Crno-bele su u jednom danu pojačali Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, te tim Željka Obradovića već sada izgleda odlično i pored toga što sezona počinje tek u oktobru.

Žele crno-beli da odbrane titulu u AdmiralBet ABA ligi, ali i pomere granice u Evroligi, te stignu do fajnal-fora prestižnog takmičenja, pa su čelnici kluba rešili da naprave tim kog će se svi plašiti. Poslednje u nizu pojačanja moglo bi da stigne iz NBA lige!

Zamenu za Dantea Egzuma, koji će naredne sezone igrati u Dalasu, Partizan bi mogao da nađe u Brazilcu Raulu Netu. Ovu informaciju je u četvrtak uveče objavio specijalizovani košarkaški novinar Hristos Harpidis.

Olimpijakos i partizan pomno prate slučaj Raula Neta. Velike su šanse da zaigra upravo za jedan od ova dva kluba - napisao je Grk na svom Tviter profilu.

 

 

Raul Neto je prethodne sezone nosio dres Klivlenda, a u NBA ligi igra još od 2015. godine. Nastupao je za Jutu, Filadelfiju, Vašington i pomenuti Klivlend, a draftovan je 2013. kao 47. pik od strane Atlante.

Već je imao priliku da nastupa u Evropi i to u dresu španske Mursije, a prethodne sezone se u dresu Kavalirsa nije proslavio te je beležio 3,3 poena, 1,6 asistenciju i jedan skok po meču.

Nema dileme da bi Neto bio pogodak za crno-bele, ali treba imati u vidu da je i Olimpijakos "zagrizao" za Brazilca te se rasplet ove situacije očekuje u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading