OLIMPIJAKOS PONOVO KVARI PLANOVE ZVEZDI! Nikola Mirotić u Pireju?

Autor:

Sport

26.06.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najtraženijih evropskih košarkaša mogao bi karijeru da nastavi u Atini.

OLIMPIJAKOS PONOVO KVARI PLANOVE ZVEZDI! Nikola Mirotić u Pireju?

Foto: Starsport

Nikola Mirotić pogaša trojku za produžetak protiv Crvene zvezde

Nikola Mirotić jedan je od igrača koji izazivaju najveću pažnju evroligaških klubova ove sezone, a najnovije ime koje se pojavljuje kao naredna destinacija je Olimpijakos.

Pre Grčkog velikana, u priči za potpis sjajnog krilnog centra pojavljivali su se Crvena zvezda Meridianbet, Olimpija Milano, Monako. 

U Barseloni su se odlučili za smanjivanje budžeta u narednoj sezoni, a jedan od prvih koji je bio na udaru je bivši reprezentativac Španije koji je dobio zeleno svetlo za izbor nove sredine.

Kako javlja "Sportando" Mirotić želi da ide u Atinu, a do dogovora bi trebalo da dođe narednih dana.

Nikola je od 2019. godine u katalonskom klubu, nije ostvario prevashodni cilj osvajanja Evrolige, a prethodne sezone je u elitnom takmičenju beležio 15,4 poena, 4,3 skoka i 1,2 asistencije po meču. Bio je najplaćeniji igrač u Evropi, a sa svoje 32 godine i dalje može da igra još par sezona na vrhunskom nivou.

U Olimpijakosu ga vide kao idealnu zamenu za MVP-a Evrolige Sašu Vezenkova koji najverovatnije ide u NBA i to u Sakramento Kingse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading