JOŠ JEDNA POTVRDA DA JE JOKIĆ POKRADEN! Nezabeleženo u NBA čak 68 godina!

Autor:

Sport

04.05.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid odneo je trofej MVP ispred srpskog centra, što je po mnogo čemu nezasluženo.

JOŠ JEDNA POTVRDA DA JE JOKIĆ POKRADEN! Nezabeleženo u NBA čak 68 godina!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Najveća zvezda Filadelfije je sa Seventisiksersima prethodne noći pretpela debakl od Bostona, pošto su Seltiksi slavili rezultatom 121:87.

Neuspeh od 34 razlike je najubedljiviji poraz koji je tim za koji nastupa MVP doživeo u prvoj ili drugoj rundi plej-ofa od sezone 1955/1956, kako je uvedeno dodeljivanje presitžne nagrade namenjene najboljem pojedincu uvodnog dela NBA sezone.

Kamerunac je u svom prvom MVP nastupu postigao samo 15 poena (4/9 iz igre) uz pet blokada i tri skoka.

- Nismo izvršili ono što smo želeli i moramo da budemo bolji. Znali smo da će pokušati da odgovore nakon što smo pobedili u prvoj utakmici, a mi jednostavno nismo bili dovoljno spremni. Ali to ćemo popraviti - rekao je Embid.

 

 

Podsetimo, u skandaloznom glasanju, gde je srpski košarkaš imao samo 674 glasova, a Kamerunac tačno 241 glas više (915), odlučeno je da titula individualnog priznanja za uvodni deo NBA sezone ode u ruke kamerunskog košarkaša.

Što se tiče duela Bostona i Seventisiksersa, Seltiksi su stigli do izjednačenja u seriji (1:1), dok je naredni meč na programu u noći između petka i subote (1.30 po srednjeevropskom vremenu) u Filadelfiji (1.30).

Sa druge strane, Nikola Jokić i njegov Denver su maksimalno iskoristili prednost domaćeg parketa i protiv Finiks Sansa poveli u seriji sa 2:0. Pobednik tog meča ide na boljeg iz duela Golden Stejt Voriors - Los Anđeles Lejkers (0:1 u seriji).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading