CEO SVET PRIČA O MASAKRU U ŠKOLI! Evroliga uputila saučešće porodicama nastradale dece!

Autor:

Sport

03.05.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja je potresla Srbiju i ubistvo osmoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" nateralo je i čelnike Evrolge da se oglase.

CEO SVET PRIČA O MASAKRU U ŠKOLI! Evroliga uputila saučešće porodicama nastradale dece!

Foto: Starsport

Košarkaška lopta

Jezivi masakr u kojem je 13-godišnji K.K ubio devet osoba, od čega osmoro đaka i čuvara ove škole na Vračaru, šokirao je čitav svet!

Vlada Republike Srbije će proglasiti trodnevnu žalost, dok su i mnogi strani sportisti, ali i čelnici najvećih takmičenja ostali u šoku.

Tim povodom se oglasila i Evroliga, koja je na društvenim mrežama izjavila saučešće porodicama nastradalih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

 

 

- Košarkaška porodica Evrolige želi da izrazi saučešće žrtvama porodica u napadu na školu u sredu uz Beogradu u Srbiji - stoji u objavi Evrolige.

Inače, Partizan je poražen u trećoj utakmici od madridskog Reala u krcatoj Areni, dok je sledeći duel na programu u četvrtak, ali će početi minutom ćutanja.

Klub iz Humske je najavio da zbog ovog zločina neće biti ni muzike sa razglasa u najvećoj dvorani na Balkanu, kao ni navijačkih pisama.

Crno-beli su se oglasili povodom ovog stravičnog masakra i uputili saučešće porodicama žrtava, a ranjenima poželeli uspešan oporavak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading