PARTIZAN JE ZAVIO U CRNO! Tavares pričao o povredi, pa OTKRIO da li će biti spreman za četvrti meč!

Autor:

Sport

03.05.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Reala je bio ubedljivo najbolji pojedinac u pobedi Madriđana, koji su produžili seriju Top 8 faze Evrolige.

PARTIZAN JE ZAVIO U CRNO! Tavares pričao o povredi, pa OTKRIO da li će biti spreman za četvrti meč!

Foto: Starsport

Valter Tavares i Vensan Poarije

Vratio se Valter Tavares u tim Reala, posle povrede u drugom meču u Madridu, koji je završen brutalnom tučom i pobedom Obradovićevog tima. I, odmah pokazao zašto ga mnogi smatraju ubedljivo najboljim igračem u ekipi najtrofejnijeg evropskog kluba.

- Sve ovo prihvatam normalno. Samo sam se trudio da pomognem timu da pobedi. Moja igra nije važna. Samo pobeda jeste - rekao je Tavares.

Osvrnuo se na defanzivnu igru Beograđana, kojom je domaćin pokušavao da zaustavi raspoloženog reprezentativca Zelenortskih ostrva, ali uzalud.

- Nije to samo Partizan, svaki tim u Evropi pokušava da pronađe rešenje. Šutiraju trojke, otežavaju mi, udaljavaju od koša. Uvek je teško, ali ako hoćeš da ostaneš na terenu moraš da se žrtvuješ.

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Valter Tavares vodiće veliku borbu u četvrtom meču

Crno-beli će u narednom meču biti jači za Matijasa Lesora, koji je odradio meč suspenzije. Samim tim i Tavaresa čeka mnogo veća borba pod obručima, sa jednim od kandidata za osvajanje MVP titule.

- Sjajan je cele ove sezone. Jedan od ključnih igrača Partizana. Znam da će ući sa mnogo energije, daće svoje najbolje. Moram i ja isto - hvali "Edi" Francuza.

Otkrio je, potom da se odlično oseća, kao i da je povreda prošlost za njega.

- Osećam se mnogo bolje, fizio tim mi je dosta pomogao. Odmarao sam koleno kako bi otok što pre spao. Biću spreman - istakao je Valter Tavares.

Naredni meč je na programu u četvrtak (20.30), a Partizan još jedna pobeda deli od plasmana na fajnal-for.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading