KAKVO JE TO PITANJE? Legenda NBA lige PLANULA u sekundi zbog Jokića i Embida!

Autor:

Sport

03.05.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada jedan od omiljenih igrača najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na planeti sada ima kontroverzan stav o MVP nagradi.

KAKVO JE TO PITANJE? Legenda NBA lige PLANULA u sekundi zbog Jokića i Embida!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić i Džoel Embid

Novi MVP NBA lige je Džoel Embid.

Nikola Jokić nije uspeo da odbrani titulu, pa, najviše zbog sramotnog glasanja američkih medija, nije dobio šansu da uđe u istoriju lige.

Embid je javnost ubedio "kukanjem" da je titula njemu potrebnija a svoj stav o čitavoj situaciji izneo je i Alen Ajverson. 

Ajverson nije želeo da bude konkretan ali se kroz njegovu izjavu svakako vidi za koga se nekada najbolji igrač Denvera i Filadelfije odlučio. 

- Kakvo je to pitanje? Teško je, jer je Jokić je*eno dobar, a i Embid isto. Nijedna odluka me neće uznemiriti. Smatram da obojica zaslužuju to, ali samo jedan može da pobedi - rekao je Alen Ajverson.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

 

Podsećamo, Ajverson je svojevremeno deset sezona igrao za Filadelfiju koja ga je draftovala sa prve pozicije 1996. godine. Davne 2001. godine osvojio je MVP priznanje i do ove sezone bio poslednji igrač tog tima koji je imao epitet najkorisnijeg igrača NBA lige.

Usledile su dve godine u Denveru, a zatim Detroit, Memfis, povratak u Filadelfiju i završetaak karijere u dresu Bešiktaša. Tokom karijere je 11 puta bio učesnik Ol-star meča i dva puta MVP na tim susretima, a Filadelfija je povukla njegovu trojku nakon završetka karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading