REAL SPREMIO DŽOKERA ZA PARTIZAN! Vraća se Tavares, ali u Arenu STIŽE igrač koga PAMTE navijači Zvezde!

Autor:

Sport

30.04.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u trećoj utakmici Top 8 faze Evrolige dočekuju madridski Real (utorak, 20.30).

REAL SPREMIO DŽOKERA ZA PARTIZAN! Vraća se Tavares, ali u Arenu STIŽE igrač koga PAMTE navijači Zvezde!

Foto: Starsport

Loša vest stigla je crno-belima, pošto su "kraljevići" potvrdili da će Valter Tavares igrati u Beogradu.

Po mnogima, najbolji igrač Reala, povredio se tokom drugog meča i veliki deo presedeo na klupi, pa je bilo neizvesno da li će uopšte nastupiti pred grobarima.

U današnjem duelu ACB lige na poziciji "petice" startovao je Vensan Poarije, dok trener Ćus Mateo raspolaže i sa iskusnim Antonijem Rendolfom, ali i supertalentovanim Elijem N'Diajeom.

Mladi Senegalac je početkom sezone priključen prvom timu i debi na evroligaškoj sceni ostvario je protiv Crvene zvezde u četvrtom kolu kada je Real slavio sa 72:56, međutim, N'Diaje je na parketu proveo samo sedam sekundi.

Republika

Foto: INSTAGRAM/JOHNNY_ELI4/TWITTER/@RMBALONCESTO

 

Eli je najveću minutažu upisao protiv Albe u šestoj rundi, jer je na parketu proveo 22 minuta i postigao šest koševa, uz dva skoka i jednom asistencijom.

Igrao je u 12 utakmica prvog dela takmičenja u Evroligi, međutim, nije uspeo da postigne poene. 

Treba reći da N'Diaje poseduje španski pasoš, visok je 204 centimetra, rođen je 2004. godine, a na završnicama juniorskih turnira Evrolige igrao je pet puta i tu je prosečno beležio 16,4 poena, 10 skkova, 2,3 ukradene lopte i 2,2 asistencije.

Budući da u Areni neće igrati ni Jabusele ni Dek, izvesno je da će Eli N'Diaje biti u sastavu, a na treneru Ćusu Mateu je da odluči da li će mladom asu ukazati priliku da upiše nove minute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading