HRVATI BRUJE: Košarkaši Partizana UDARALI Musu, Hezonja hteo DA MU POMOGNE!

Autor:

Sport

28.04.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše komšije bavile su se dešavanjima na utakmici u Vizink areni na svoj način.

HRVATI BRUJE: Košarkaši Partizana UDARALI Musu, Hezonja hteo DA MU POMOGNE!

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Tuča između igrača Reala i Partizana

Košarkaši Partizana preživeli su pakao i stigli do prednosti od 2:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu.

Crno-beli su posle pobede u prvom meču (89:87) slavili i u drugom susretu koji je prekinut pri rezultatu 95:80 zbog opšte tuče na terenu.

Sve ovo desilo se na 1:40 do kraja kada je Serhio Ljulj udario Kevina Pantera. Kapiten Partizana mu je odgovorio i tada su se umešali i ostali košarkaši, te se u jednom trenutku nije znalo ko koga udara.

 

 

Dešavanjima na ovoj utakmici bavili su se i hrvatski mediji, pa je tako portal "Indeks" u izveštaju sa meča napisao sledeće:

U fajtu su učestvovali igrači obe ekipe, a krenulo je guranjem. No ubrzo je eskaliralo u masovnu tuču. Džanan Musa, bosanska zvezda Reala, dobio je udarac od Pantera, a zatim je Musu sa leđa na pod bacio Lesor. Hezonja je krenuo u zaštitu saigrača i pokušao da udari Pantera - navodi se u tekstu "Indeksa", pa dodaje:

- U tom trenutku dogodio se najgori napad u tuči. Jabusele, četvorka Reala, visok dva metra i težak 123 kilograma, sa leđa je uhvatio Egzuma i brutalno ga zakucao na pod. Najbolji partizanovac i igrač utakmice teško je povređen, a  nakon što se tuča smirila, sudije su isključile toliko igrača da ih nije ostalo dovoljno za završetak meča, koji je onda morao da bude prekinut.

Kazne za vinovnike incidenta tek slede, a treća utakmica serije na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading