SALE NACIONALE SPUSTIO MIŠKA: Legenda BRUTALNO odgovorila poznatom menadžeru!

Autor:

Sport

27.04.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviter se usijao nakon poruke nekadašnjeg selektora Srbije.

SALE NACIONALE SPUSTIO MIŠKA: Legenda BRUTALNO odgovorila poznatom menadžeru!

Foto: Starsport

Saša Đorđević

Počele se četvrtfinalne serije u Evroligi, pa su oči košarkaške javnosti usmerene ka najjačem takmičenju Evrope. To je bio i povod da specijalizovani košarkaški sajt "Basketnews" uradi intervju sa Miškom Ražnatovićem, vlasnikom agencije "Beobasket" i jednim od najpoznatijih ljudi evropske košarke.

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Partizanova generacija iz sezone 1991/92 je do danas ostala jedini srpski tim koji je pokorio košarkašku Evropu, a upravo pomenuti veliki uspeh prokomentarisao poznati menadžer.

- Sada je bolja košarka nego u to vreme. Jer nekada je u Evroligi bilo deset timova. Da Partizanov legendarni tim igra u sadašnjoj Evroligi, bio bi poslednji. Ne želim da omalovažavam velike talente poput Saše Danilovića ili Aleksandra Đorđevića. Koliko se sećam tada je bilo od 14 do 16 utakmica, sada ih ima 40. Sve je drugačije. Nekada ste morali da pobedite jedan italijanski ili dva španska tima. Sada je tu gomila španskih timova - rekao je Ražnatović za litvanski "Basketnews".

Kratak i efektan odgovor Ražnatoviću je stigao od junaka Partizanovog šampionskog tima iz 1992. godine. Legendarni as Aleksandar Saša Đorđević se osvrnuo na Ražnatovićeve izjave i napisao na Tviteru:

- Verovatno… Ja imam veštački kuk, Sale operisao zglobove, Ivo tetivu i stent, Stragi 50-ak kilograma više, Rebarac stent ili dva, Dragutinu otišla kolena… A falio bi nam i Šarić puno... Itd, itd... A i svi smo već u pedesetim, ne baš u treningu i idealnim godinama, mada... Premda, hmmm“, poručio je strelac najpoznatije trojke u istoriji srpske košarke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading