PANIKA U MADRIDU! Real pokušao da ODLOŽI meč sa Partizanom! Stigao EKSPRESAN ODGOVOR!

Autor:

Sport

24.04.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski" klub plaši se susreta sa četom Željka Obradovića.

PANIKA U MADRIDU! Real pokušao da ODLOŽI meč sa Partizanom! Stigao EKSPRESAN ODGOVOR!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Real

Sve je spremno za početak plej-ofa Evrolige.

Najboljih osam timova Starog kontinenta kreću u borbu za fajnal-for, a beogradski Partizan svoj pohod ka završnom turniru počinje iz Madrida gde će u utorak od 20.45 igrati protiv Reala.

Serija se igra na tri pobede, prva dva meča na programu su u Madridu, a u "kraljevskom" klubu vlada panika pred dolazak čete Željka Obradovića. Kako prenose španski mediji, Real je želeo da odloži prvu utakmicu protiv Partizana, kao i duel sa Huventudom odigran za vikend i to zbog gustog rasporeda.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Reala

 

Utakmice su jedna za drugom i praktično nema vremena za oporavak. Imamo veoma važne mečeve u kratkom vremenskom razmaku. Zbog toga u svaki od tih duela moramo da ulazimo oprezno, sve ovo je veliki ispit za nas - poručio je Ćus Mateo, trener Reala, a čelnici kluba su pokušali da odlože oba meča.

Ipak, stigao je ekspresan odgovor, pa su pokušaji odlaganja odbijeni zbog TV prava, iako su se svi u Realu nadali da će uspeti da nagovore ACB ligu ili Evroligu.

"DAZN", koji radi prenose u Španiji želi da Real i Barselona igraju svoje utakmice različitim danima, a Barsa nije imala nameru da izađe u susret ljutom rivalu i da eventualno pristane na zamenu termina.

Dakle, Madriđani će morati da igraju, a da li će njihov umor crno-beli uspeti da iskoriste ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading