ALARMANTNO STANJE U DENVERU! Nagetsi OBJAVILI da li će Jokić igrati protiv Minesote!

Autor:

Sport

19.04.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera Nikola Jokić povredio se tokom prve utakmice, koju je Grumenje rešilo u svoju korist.

ALARMANTNO STANJE U DENVERU! Nagetsi OBJAVILI da li će Jokić igrati protiv Minesote!

Foto: Tanjug/AP

Nagetsi su na startu plej-ofa NBA lige ukrotili Vukove iz Minesote i trijumfovali sa ubedljivih 109:80.

Prva zvezda Denvera je već posle premijernog meča naveo sve pristalice da se dobro zabrinu, pošto je parket napustio zbog povrede ručnog zgloba.

Jokić je bio prinuđen da stavi led kako bi sanirao povredu, što je dodatno upalilo alarme u redovima tima iz Kolorada.

Njegov nastup za drugi duel je sada pod velikim znakom pitanja, što su potvrdili iz Denvera. Treba reći da je "Džoker" i u regularnom delu sezone mučio muku sa istim problemom, ali ga je trener Majk Meloun odmarao kada su Nagetsi već obezbedili lidersku pozciju pred početak nokaut faze. Želeo je Meloun da dvostruki uzastopni MVP što svežiji uđe u plej-of, međutim, povreda zgloba desne šake mnogo izbiljniji.

 

 

U međuvremenu, Nikola Jokić je vežbao odvojeno pred naredni okršaj sa Vukovima, dok su u Koloradu na društvenim mrežama objavili da je neizvesno da li će moći da igra protiv Minesote. 

Srpski reprezentativac je u prvom susretu igrao 28 minuta i postigao 13 poena, uz 14 uhvaćenih lopti i šest asistencija. Nikola je šutirao 6/12 za dva i 1/3 sa "penala". 

Inače, druga utakmica Denver - Minesota igraće se u noći između srede i četvrtka, od četiri sata ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading