ZAKUCAVANJE GODINE! Dža Morant LETEO kao nikada do sada (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2023

07:08 >> 07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastično.

ZAKUCAVANJE GODINE! Dža Morant LETEO kao nikada do sada (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Superstar Memfisa, Dža Morant, još jednom je oduševio planetu! Naime, plejmejker Grizlisa upisao je 23 poena i 10 asistencija u trijumfu svoje ekipe nad Indijanom od 130:112. Amerikanac je ponovo imao svoj šou, a jedan njegov potez, tačnije zakucavanje, zasenilo je sve ostale bravure u noći između subote i nedelje u NBA ligi.

Polako ali sigurno na Zapadu, kada je NBA liga u pitanju, isprofilisala su se dva tima na samom vrhu. Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića, i Memfis Grizlisi Dža Moranta. Ako postoje dva potpuno različita igrača na planeti i način na koji igraju, onda su to baš Morant i Jokić.

Dok je Somborac u svojoj majtoriji sport, nepredvidljiv i pre svega genijalan, onda je Morant kao dinamit, eksplozivan i neumoljiv... posebno kada se sruči na protivnika u reketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading