KATASTROFA: POVREDIO se najbolji igrač - centra očekuje pauza!

Autor:

Sport

29.11.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno veče za sve ljubitelja ovog tima.

KATASTROFA: POVREDIO se najbolji igrač - centra očekuje pauza!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Karl Entoni Tauns

Košarkaši Minesota Timbervulvsa poraženi su na gostovanju Vašington Vizardsima sa 142:127 u noćašnjem meču najjače košarkaške lige na svetu.

Vašington je do pobede Kristaps Porzingis, koji je ubacio 41 poen, a pratili su ga Kuzma sa 23, odnosno Bredli Bil sa 22 poena.

U poraženoj ekipi, Entoni Edvards je imao 29 poena, a Nouvel 23. Karl Entoni Tauns, najbolji igrač Vulvsa je ubacio samo osam poena, uz četiri skoka i dve asistencije, a razlog slabijim brojkama je taj što se povredio, pa je na terenu proveo samo 22 minuta.

Foto: Tanjug/AP

Karl Entoni Tauns je celu karijeru u Minesoti

Sredinom treće četvrtine se Tauns uhvatio za list dok se vraćao u odbranu, pa je uz pomoć medicinskog osoblja napustio teren. Stepen povrede i dalje nije poznat, ali je gotovo sigurno da će Tauns neko vreme provesti van parketa.

Tauns ove sezone igra sjajno, pošto beleži 21 poen u proseku, uz nešto više od osam skokova i pet asistencija, što mu je svakako najveći prosek uspešnih dodavanja u karijeri. Ipak, verovatno će Minesota neko vreme morati bez njega, pa će Edvards, Rasel i Gober morati dodatno da povuku.

Minesota se trenutno nalazi na 10. mestu Zapadne konferencije, pošto posle 21 odigrane utakmice imaju skor od 10 pobeda i 11 poraza, čime se nalaze tik iznad Dalasa, koji je prvi van zone plej-ofa. Timbervulvsi prvi sledeći meč igraju za dve večeri, a rival će im biti ekipa Memfis Grizlisa.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading