ŽOC POTPUNO VAN SEBE: Tresla se Arena, Obradović URLAO na svog igrača! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često ga vidimo ljutog, ali čini se da ga je ovaj potez totalno izveo iz takta.

ŽOC POTPUNO VAN SEBE: Tresla se Arena, Obradović URLAO na svog igrača! (VIDEO)

Foto: STARSPORT

Željko Obradović

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Studentskog Centra sa 91:82, nakon što su se mučili preko tri četvrtine da slome otpor protivnika iz Crne Gore.

U poslednjim sekundama meča, Loren Džekson je šutnuo trojku, koja nije ušla u koš. Lopta se odbila do Uroša Trifunovića, koji ju je zatim nogom degažirao na tribine u hali, što se nikako nije svidelo treneru crno-belih. Kako je to izgledalo pogledajte na videu ispod.

Obradović je totalno polude, pa je umesto da ode i pozdravi se sa stručnim štabom ekipe iz Podgorice, krenuo ka Trifunoviću i očitao mu lekciju koju će mladi košarkaš sigurno zapamtiti. Tu se našao i Kevin Panter, koji je prišao mladom igraču i počeo da ga smiruje.

"Parni valjak" svoju sezonu nastavlja duplim kolom u Evroligi. U utorak će u Beogradu gostovati ekipa Armanija, dok će na istom mestu, samo dva dana kasnije, Partizan dočekati ekipu Virtusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading