NIŠTA IM NIJE SVETO! Putin im ovo NEĆE OPROSTITI: Zapad uveo ŠOKANTNU zabranu Rusiji!

Autor:

Sport

18.05.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled dobro poznatih dešavanja na području Ukrajine, svi ruski sportisti, klubovi, kao i reprezentacije, nalaze se pod suspenzijom.

NIŠTA IM NIJE SVETO! Putin im ovo NEĆE OPROSTITI: Zapad uveo ŠOKANTNU zabranu Rusiji!

Foto: Tanjug/AP

Mnogi strahuju da Vladimir Putin posle Ukrajine preti Moldaviji

Jedina sportska organizacija koja se po ovom pitanju do sada nije oglašavala jeste FIBA Evropa, ali kako se saznaje i tome dolazi kraj.

Naime, kao što smo već najavili, FIBA Evropa će na svojom narednom sastanku koji će biti održan u subotu 21. maja, doneti očekivanu odluku po kojoj se ruskoj košarkaškoj reprezentaciji zabranjuje učešće na predstojećem Evrobasketu koji se od 1. do 18. septembra održava u Nemačkoj, Italiji, Gruziji i Češkoj Republici.

Ruska košarkaška reprezentacija je plasman na evropsku košarkašku smotru obezbedila kroz kvalifikacionu "grupu B" gde su u konkurenciji Italije, Estonije i Severne Makedonije obezbedili drugu poziciju i direktan plasman.

Foto: youtube.com/printscreen

Reprezentativci Rusije tokom kvalifikacionog susreta

 

Sa druge strane, selekcija Crne Gore je u kvalifikacionoj "grupi G" zauzela treću poziciju iza selekcija Francuske i Velike Britanije, ali će se po svemu sudeći naći na predstojećoj smotri evropskih košarkaških reprezentacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading