RASPAD SISTEMA: Katastrofa Nikole Jokića!

Autor:

Sport

19.04.2022

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolino veče za zaborav.

RASPAD SISTEMA: Katastrofa Nikole Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa poveli su sa 2:0 protiv Denvera u prvoj rundi plej-of serije, nakon štu su još jednom ubedljivo slavili na svom terenu rezultatom 126:106.

Nikola Jokić je odigrao dobru partiju, imao je dabl-dabl učinak od 26 poena i 11 skokova, ali je utakmicu završio ranije, pošto je isključen zbog dve tehničke greške.

Srpski košarkaš je isključen početkom poslednje deonice, on je naseo na provokaciju igrača rivala, pogubio živce, te se istresao na sudijama, pa je morao ranije u svlačionicu.

Meč u Ouklendu rešen je u trećoj četvrtini, koju su Voriorsi rešili u svoju korist rezultatom 44:30.

Nikola još jednom nije imao podršku saigrača, pošto su posle njega najefikasniji bili Barton i Moris sa po svega 12 postignutih poena.

U ekipi Voriorsa čak petorica igrača su imala dvocifren učinak. Najbolji je bio Kari sa 34 koša, Pul je dodao 29, Klej Tompson 21, a Vigins 13 poena.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ponovo je pružio zapaženu partiju. Za 16 minuta igre iskusni košarkaš ubacio je 10 poena.

Serija se sada seli u Kolorado, a naredni meč na programu je 22. aprila. Igra se do četiri dobijene utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading