PUKLO JE NA MALOM KALEMEGDANU: Nakon Kaunasa više ništa neće biti isto, navijači su se iskazali ogromno nezadovoljstvo - ON MORA DA IDE!

Autor:

Sport

04.04.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Kaunasu na neverovatan način, ali mnogo više od samog poraza, jedna druga stvar je uzdrmala redove regionalnog i srpskog šampiona.

PUKLO JE NA MALOM KALEMEGDANU: Nakon Kaunasa više ništa neće biti isto, navijači su se iskazali ogromno nezadovoljstvo - ON MORA DA IDE!

Foto: Starsport

Naime, pred početak susreta u Litvaniji, košarkaši Žalgirisa podigli su ukrajinsku zastavu na kojoj je pisalo "Stop War". Domaćin je verovatno očekivao i da će se transparenta dohvatiti i igrači Crvene zvezde, ali do toga nije došlo.

Tim povodom, na društvenoj mreži Tviter svoje viđenje svega istakao je košarkaš crveno-belih Eron Vajt koji je napisao:

- Nama je kao timu rečeno da pipamo zastavu. Želim da naglasim da ne podržavam rat i da želim mir na svetu.

 

 

Već je navedena izjava Zvezdinog Amerikanca izazvala negativne reakcije kod pristalica crveno-belih, a ogromnu buru prouzrokovala je supruga Erona Vajta, Grejs, koja nije birala reči:

- Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate da budete slobodni da istaknete svoje mišljenje. Ne izvinjavam se Srbima, nemam ni na čemu ni da im se izvinjavam. Ne baca ceo tim pod autobus. Ako srpski igrač nije smeo da pipne zastavu, onda nije ni trebalo. Ali svi su oni "pokradeni" i oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta.

 

 

Nakon ovoga navijači Crvene zvezde poslali su Amerikancu jasnu poruku, između ostalog mu je rečeno:

- Nadam se da ćeš ovo videti, nismo ljuti, razočarani smo. Vratili ste se posle povrede, dočekali smo te kao da si jedan od nas. Ali, nisi više dobrodošao.

- Odlazi iz Zvezde!

- Mrš iz Zvezde!

 

 

Kako će se sve navedeno okončati ostaje nam da vidimo, ali izvesno je da na Malom Kalemegdanu slede dani velikih turbulencija i to sada kada se ulazi u najvažniji deo sezone.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading