SLABA POSETA NA MARAKANI! Loše vreme kvari veliki derbi (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tanak" odziv navijača.

SLABA POSETA NA MARAKANI! Loše vreme kvari veliki derbi (VIDEO)

Foto: Republika

Polufinalni meč Kupa Srbije između Zvezde i Partizana počinje za oko 20 minuta, a tribine na stadionu u Ljutice Bogdana nisu popunjene onako kako to inače biva u večitim derbijima.

Najviše navijača ima, naravno, na severnoj i južnoj tribini, dok se na istoku i zapadu mogu videti mnoga prazna mesta.

Podsetimo, pre samo četiri dana odigran je 173. prvenstveni Večiti derbi koji je doneo velika uzbuđenja, golove, rezultatske preokrete, ali i određeni vid tenzija. Na kraju fudbaleri Crvene zvezde svakako mogu biti zadovoljni ostvarenjem, s obzirom na to da su trijumfom 3:2 pobegli jedinom konkurentu u borbi za titulu na čak deset bodova i praktično već prigrlili sedmu uzastopnu šampionsku titulu.

Isti rivali, Crvena zvezda i Partizan odlučiće i o finalisti ovosezonskog Kupa Srbije.

Trener crveno-belih Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred duel.

Ovo je takmičenje koje se igra na ispadanje i od samog početka je specifično. Popravnog nema. Ulog je veliki i donosi veliko finale. Ambicije su nam da idemo do kraja i osvojimo kup. Danas imamo poslednji trening. Spremni smo i nedoumica nema. Dobro se poznajemo i nadam se dobroj utakmici i dobroj poseti navijača, rekao je trener Zvezde.

Partizan nije držao redovnu konferenciju za medije zbog nezadovoljstva suđenjem na prošlom derbiju. Iako su više puta isticali kako neće izaći na teren iz danas iz tog razloga, sinoć je stiglo saopštenje u kom su rekli da će igrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading