VELIKA TUGA: Preminuo poznati fudbaler!

Autor:

Sport

12.02.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je legenda kluba i otac petoro dece..

VELIKA TUGA: Preminuo poznati fudbaler!

Foto: Starsport


Danas je u norveškom klubu Stremsgodsetu saopštena tužna vest o smrti nekadašnjeg fudbalera Munira Hamuda. Ova vest je šokirala čitavu fudbalsku zajednicu, ostavljajući iza sebe porodicu i petoro dece. Munir Hamud je preminuo od posledica srčanog udara.


Rođen u Maroku, Munir se preselio u Norvešku sa samo 13 godina. U svojoj karijeri, igrao je na poziciji odbrambenog igrača, ostvarivši značajan uspeh u klubovima poput Lin, Bodo Glimt i Stremsgodseta. Sa čak 142 odigrana meča za Stremsgodset, Hamud je ostavio dubok trag u istoriji kluba.

Munir Hamud nije bio samo fudbaler, već i predan trener u mlađim kategorijama nakon završetka svoje igračke karijere 2019. godine. Generalni sekretar Fudbalske federacije Norveške, Karl Peter Loken, istakao je Hamudov profesionalizam i posvećenost fudbalu, kao i brigu koju je pokazivao prema svojoj porodici.

 


Pored uspeha na fudbalskom terenu, Munir je takođe ostvario značajan uspeh u obrazovanju, diplomiravši psihologiju i završivši master studije pedagogije na Univerzitetu u Oslu. Osvojio je i nagradu kluba Stromsgodset 2019. godine za svoj doprinos tokom čitave karijere.

Munir Hamud će biti upamćen kao izuzetan fudbaler, trener, porodičan čovek i obrazovan profesionalac, čije će prisustvo nedostajati mnogima. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za norveški fudbal i celokupnu fudbalsku zajednicu. Svojim nasleđem, on će živeti i dalje, inspirišući buduće generacije fudbalera i ostavljajući dubok trag u srcima svih koji su ga poznavali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading