VELIKA TUGA: Preminula LEGENDA smederevskog fudbala!

Autor:

Sport

03.02.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz Smedereva.

VELIKA TUGA: Preminula LEGENDA smederevskog fudbala!

Foto: facebook printscreen


U 72. godini života, Stanimir Trailović, nekadašnji potpredsednik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, preminuo je u smederevskoj bolnici. Stanimir je ostavio dubok trag u smederevskom fudbalu, a njegovo ime je neizostavno kada su u pitanju najveći uspesi Smedereva.

Jedan od najznačajnijih doprinosa Stanimira Trailovića smederevskom fudbalu svakako je bio u izgradnji stadiona Sartida pored Dunava. Pored toga, duži niz godina je bio član uprave i portparol fudbalskog kluba Sartid. Njegova uloga nije bila ograničena samo na lokalni nivo, već je obavljao različite funkcije u fudbalu, uključujući i mesto predsednika Fudbalskog saveza Podunavskog okruga, člana Izvršnog odbora sa funkcijom potpredsednika i uloge Disciplinskog sudije našeg regiona, kao i komesara za takmičenje Srpske lige "Zapad".

Stanimir Trailović je dao izuzetan doprinos usponu i razvoju smederevskog fudbala, a njegovo iskustvo i angažovanje nije bilo rezervisano samo za lokalne lige, već je uspešno obavljao i dužnost delegata na utakmicama Srpske, Prve i Super lige Srbije. Pored svoje angažovanosti u fudbalu, Stanimir je takođe bio elektroinženjer po struci. Uz to, obavljao je dužnost predsednika Sindikata „Sartida“, Veća samostalnog sindikata Smedereva, kao i funkciju potpredsednika Samostalnog sindikata metalaca Srbije.


Stanimir Trailović ostavlja iza sebe i sina Stefana, koji je takođe ušao u svet fudbala kao trener sa PRO licencom. Njegovo nasleđe biće važno za budućnost smederevskog fudbala, nastavljajući tradiciju i posvećenost svom gradu kao i njegov otac.

Stanimir Trailović će ostati upamćen kao neko ko je neumorno radio na unapređenju fudbala u Smederevu i regionu, ostavljajući dubok trag i veliko nasleđe za buduće generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading