IGOR DULJAJ ŽESTOKO O STANJU U PARTIZANU! "Da mi TAJ priča o poštenju! Nema pare za zaposlene, a žena mu..."!

Autor:

Sport

23.12.2023

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi stručnjak obezbedio crno-belima jesenje lovorike.

IGOR DULJAJ ŽESTOKO O STANJU U PARTIZANU! "Da mi TAJ priča o poštenju! Nema pare za zaposlene, a žena mu..."!

Foto: Starsport

Uspeo je Igor Duljaj da dovede Partizan do liderske pozicije na kraju prve etape superligaške trke i pobedom u 171. Večitom derbiju obezbedi naslov jesenjeg prvaka klubu u kome se igrački afirmisao.

Ipak, da nije sve bajno i sjajno u Humskoj, potvrđuju i reči mladog stručnjaka, koji je u razgovoru za "Sportski žurnal" govorio o dešavanjima u crno-belom taboru:

- Imam svoje mišljenje kad je u pitanju škola i dosta prijatelja među kolegama koji su u Teleopiku i Partizanu. Uvek sam smatrao da mora da postoji neko ko ima iskustvo i da pored mladog trenera treba da stoji neko ko će da mu kaže „stani, ne možeš tako“... Sve ostaje na mladima, ali ništa nema bez sede kose... Za mene nije normalno da jedan Šćepović ide da trenira... To je nepoštovanje prema starijim igračima... I kad pričamo o žongliranju lopte, to je elementarna tehnika do 15 godina - rekao je Duljaj za "Žurnal" i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

- Mi danas deci dajemo video analizu protivnika što je nonses. Deca nam ne idu u školu. Deca su nam neobrazovana i biće problem ovog društva pre ili kasnije. Nemam problem i kad kažu: „ne smeš to da pričaš“! Zvaće me i posle ovoga svi živi. Mnogi ljudi i ne znaju šta se sve dešava... - kaže trener Partizana.

Nije se na tome zaustavio šef struke "parnog valjka", već je izneo konkretne podatke:

- Imate „Crno-bele bebe” i da klub slučajno sazna da je neko otvorio firmu i taj novac ne ide tamo gde treba nego na nečiji račun! I da mi taj neko priča o poštenju i o ljubavi. Uz dužno poštovanje... Njegovi treneri koji su tu ne prime platu, a on odgovara: „ne primam ni ja platu”... A što ne kažeš da ti supruga vodi sajt „Crno-bele bebe” za 100.000 dinara - bez dlake na jeziku veli mladi strateg i nastavlja:

- Da, to je škola. Da, šest hiljada dinara mesečno, pa puta... koliko.... I da mi neko priča o poštenju... A kad me vide: „budala, budala, budala“.... Slučajno se saznalo... Skandal! Ceo grad zna to... - revoltiran je bio Igor Duljaj u razgovoru za Sportski žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading