ŠAPIĆ UGOSTIO GVARDIOLU NA ČAŠI VINA! Kapiten Mančestera mu je POKLONIO dres sa potpisima svih fudbalera!

Autor:

Sport

13.12.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić sastao se sinoć sa svojim velikim prijateljem Manuelom Estijarteom, jednim od najvećih vaterpolista svih vremena, koji je već skoro dve decenije prvi saradnik Pepa Gvardiole.

ŠAPIĆ UGOSTIO GVARDIOLU NA ČAŠI VINA! Kapiten Mančestera mu je POKLONIO dres sa potpisima svih fudbalera!

Foto: Beoinfo

Ovom prilikom Šapić je poželeo dobrodošlicu u srpsku prestonicu svim fudbalerima Mančester sitija i njihovim treneru Pepu Gvardioli.

U znak zahvalnosti, kapiten prvaka Premijer lige Kajl Voker mu je poklonio dres sa potpisima svih fudbalera.

Posle evociranja uspomena i sportskih razgovora uz čašu vina, poželeo im je mnogo uspeha u daljoj sezoni, te lep i prijatan boravak u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde ugostiće večeras od 18 časova i 45 minuta prvaka Evrope, u okviru poslednjeg šestog kola Lige šampiona.

Utakmica nema rezultatski značaj, pošto su izabranici Baraka Bahara završili takmičenje ove sezone na međunarodnoj sceni kao poslednjeplasirani, dok su "građani" odavno obezbedili osvajanje prvog mesta u Grupi G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading