FUDBALER SPORTINGA DOŽIVEO STRAVIČNU NESREĆU: Prevrnuo se na putu do treninga

Autor:

Sport

29.11.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će sve proći u redu

FUDBALER SPORTINGA DOŽIVEO STRAVIČNU NESREĆU: Prevrnuo se na putu do treninga

Foto: telegraph.co.uk

Fudbaler Sportinga Markus Edvards doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću na putu do treninga, prenose tamošnji mediji.

Bivši igrač Totenhema, po najnovijim informacijama, nije teže povređen, a incident se dogodio dok je nešto većom brzinom vozio "rendž rover". Navodi se da se auto prevrnuo, ali da u životnoj opasnosti nije ni drugi učesnik u ovoj nesreći.

 

 

Edvards je dobro, potpuno svestan, mada, logično, pod stresom zbog svega, pa će lekari Sportinga pratiti razvoj situacije i nadamo se da ćemo ga uskoro videti ponovo na terenu.

Trening lisabonskog tima pomeren je za malo usled užasnih vesti koje su pristigle, ali sve se ubrzo smirilo.

Markus Edvards je kroz karijeru nastupao za Totenhem, odakle je bio prosleđen na pozajmice u Norič i Ekselsior Roterdam, posle kog se dokazao u Vitoriji Gimaraeš odakle je pristigao u Sporting.

Sporting očekuje izuzetno važan duel u Ligi Evrope protiv Atalante koji će odlučiti da li mogu da prođu u nokaut fazu sa prvog mesta. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji i imaju tri boda manje u odnosu na italijanski tim, dok može da im pripreti i Šturm koji ima isto toliko bodova manje u odnosu na zeleno-bele. Poslednji sa jednim bodom je Rakov koji večeras protiv austrijskog tima "hvata" poslednji voz za plasman u Ligu konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading