HEROJ "ORLOVA" BABIĆ O GOLU BUGARIMA: Neverovatan izliv emocija! Dobro je što nema EUFORIJE kao pred Katar!

Autor: M. M.

Sport

26.11.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećan je srpski štoper.

HEROJ "ORLOVA" BABIĆ O GOLU BUGARIMA: Neverovatan izliv emocija! Dobro je što nema EUFORIJE kao pred Katar!

Foto: Starsport

Srpski štoper Srđan Babić bio je heroj remija - 2:2 protiv Bugara u kvalifikacijama za EP, pošto je njegov gol pogurao "orlove" ka Nemačkoj.

Nekadašnji zlatni "orlić" iz generacije svetskih prvaka 2015. s Novog Zelanda kaže da je to njegov najdraži gol u karijeri.

- Definitivno najdraži! I sada kada se setim, naježim se... Neverovatan osećaj! U tom trenutku bio sam mnogo srećan, a mogu vam reći da me taj osećaj ni danas ne prolazi. Moj prvenac u reprezentaciji! Ali, taj gol došao je kao produkt timske igre, nagrada za sve momke koji su davali sve od sebe u kvalifikacijama. Nikada nisam voleo da ističem sebe u prvi plan, pa neću ni sada - kaže za Kurir Srđan Babić i nastavlja:

- Neverovatan osećaj, toliki izliv emocija. Skinuli smo pritisak sa sebe tim golom. Šta mi je prošlo kroz glavu... Prošao sam mnogo toga kroz karijeru. I pozitivnog i negativnog. Znao sam da sam nagrađen.

Srbija je na EP posle 24 godine.

- Slegle su se emocije i utisci, ali je najvažnije da smo uspeli da ostvarimo ono što smo zacrtali. Ogromna je stvar za srpski fudbal, reprezentaciju i našu Srbiju što ćemo igrati na Prvenstvu Evrope. Taj plasman je daleko važniji od toga što sam baš ja dao gol. Ljudi moji, 24 godine smo čekali ovo. Hajde da uživamo u uspehu. Želim da napravimo pomak u odnosu na Mundijal. Bilo bi lepo da prođemo grupu, jer to nismo uradili decenijama unazad. Dobro je što nema euforije kao pred Katar. Kako u narodu, tako i u javnosti. Bolje da je tako. Mnogo nam je ta euforija odmogla u Kataru. Mnogo - priznaje Babić.

Član je Spartaka iz Moskve.

Rusi i Srbi? Braća! Vole nas. Blagonakloni. Topao narod, makar su takvi moji utisci. Sankcije? Ne osete se, stvarno je sve kako treba. Zadovoljan sam u Rusiji, odgovara mi - zaključuje Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading