REAKCIJA KRISTIJANA RONALDA NA ZLATNU LOPTU LIONELA MESIJA JE HIT: Portugalac ukratko objasnio šta misli o nagradi za Argentinca

Autor:

Sport

01.11.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve napisao u nikad kraćem komentaru.

REAKCIJA KRISTIJANA RONALDA NA ZLATNU LOPTU LIONELA MESIJA JE HIT: Portugalac ukratko objasnio šta misli o nagradi za Argentinca

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi osvojio je Zlatnu loptu rekordan osmi put, ali ne smatraju svi da je laskavo priznanje trebalo da ode u ruke Argentinca. Mnogi su mislili da je prelaskom u Inter iz Majamija Leo stavio tačku na svoju kandidaturu za nagradu za najboljeg fudbalera sveta, ali je on ipak odmeo pobedu.

Španskih novinara Tomas Roncero je javno kritikovao ovakvu odluku, uz konstataciju da se se "dogodilo ono što su svi znali da će se dogoditi".

- Dali su Mesiju još jednu Zlatnu loptu. Otišao se penzionisati u Majamiju, iako je već izgledalo kao da se penzionisao u PSŽ dok se pripremao za Svetsko prvenstvo. Da, osvojio je Svetsko prvenstvo, ali sa šest penala... SP je bilo pre 10 meseci. Mesi ima osam Zlatnih lopti, a trebao ih je imati pet. Ima Zlatnu loptu koju su trebali dobiti Ćavi ili Inijesta, zatim Zlatnu loptu Levandovskog, koji je osvojio šest trofeja u jednoj sezoni i na kraju Halandovu koji je bio najbolji strelac sezone - rekao je Španac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Svi su čekali reakciju Kristijana Ronalda, a Portugalac je bio kratak i jasan. Fudbaler Al Nasra je na pomenutu objavu španskog novinara postavio emotikone koji plaču od smehe.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Na taj način je Portugalac svima stavio do znanja da smatra da je Mesi nezasluženo dobio Zlatnu loptu. Usledili su komentari podrške Ronaldu, ali i Leovih navijača koji su Kristijanu poručili da je odlaskom u Saudijsku Arabiju uradio potpuno isto što i Argentinac, te da nema prvo glasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading