POLICAJAC UBIO TRENERA IZ ČISTA MIRA: Klub zavijen u crno

Autor:

Sport

09.10.2023

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan ranije istom klubu ubijen i bivši fudbaler.

POLICAJAC UBIO TRENERA IZ ČISTA MIRA: Klub zavijen u crno

Foto: Pixabay

Sveća

Pomoćni trener Hapoela iz Tel Aviva Alon Šamli (34) poginuo je u napadu u Egiptu u kojem je policajac pucao na izraelske turiste. Naime, egipatski policajac otvorio je vatru na grupu izraelskih turista u Aleksandriji, a prema navodima medija na arapskom, on je pucao iz vatrenog oružja na autobus. Napadač je navodno priveden.

Šamli je ove sezone postao pomoćni trener Hapoela. Trenersku karijeru počeo je 2018. kao trener Gadna Tel Aviva - koji je vodio do 2021. U sezoni 2021./22. bio je trener Holon Jeremia Norta, a iste je sezone nastavio u Beitar Jafi, odakle je prešao u Hapoel Tel Aviv. 

Izraelska spasilačka služba Zaka saopštila je da su dve osobe ubijene u Aleksandriji. Grafički snimci postavljeni na društvenim mrežama pokazuju dve figure koje nepomično leže na zemlji u naizgled turističkom mestu. Jednom je viđeno da mu pomaže grupa muškaraca. Čula se jedna žena kako vrišti hitnu pomoć.

 

 

Posetimo, samo dan ranije Hapoel je takođe zavijen u crno. Kako su saopštili, bivši napadač tog kluba Lior Asulin bio je među poginulima u napadu koji su pripadnici Hamasa izveli na okupljene na zabavi u prirodi u blizini granice tokom masovnog napada na Izrael.

- Sa velikom tugom, posle mnogo sati od kada je proglašen nestalim, obavešteni smo da su našeg bivšeg igrača Liora Asulina ubili teroristi na zabavi u Reimu - saopštio je fudbalski klub Hapoel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading