DRAGOVIĆ SE POVERIO AUSTRIJANCIMA! Kapiten Zvezde ZNA kako će ZAUSTAVITI Halanda! Ovo je njegov RECEPT!

Autor:

Sport

19.09.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iz Mančestera kreću u novu sezonu Lige šampiona (21 čas, TV Arena sport Premium 1).

DRAGOVIĆ SE POVERIO AUSTRIJANCIMA! Kapiten Zvezde ZNA kako će ZAUSTAVITI Halanda! Ovo je njegov RECEPT!

Foto: Tanjug/AP, strarsport

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju šampionu Evrope na Etihadu, a naspram sebe će imati najteži mogući ispit - ekipu Mančester sitija!

Vladara Starog kontinenta i Premijer lige, koji u svojim redovima ima najubojitijeg golgetera današnjice Erlinga Halanda, za njega će tokom 90 minuta meča u Engleskoj biti zadužen kapiten kluba s Marakane Aleksandar Dragović.

Iskusni defanzivac je u intervjuu za austrijske medije objasnio da li će predstojeći okršaj za Zvezdu biti meč za uživanje ili užasno iskustvo:

Foto: Starsport

 

- Možete da gledate na bilo koji način. Siti je najbolji tim na svetu sa najboljim trenerom. Lepo je što da se takmičimo sa njima, zato smo tu. Verovatno biste izgubili 99 od 100 utakmica protiv Sitija, ali možda možemo da napravimo iznenađenje danas. Niko se ne kladi ni cent na nas, trebalo bi da uživamo u ovom vrhuncu - rekao je Dragović, pa se osvrnuo sa duele sa Halandom koji ga očekuju:

- Biće teško svih 90 minuta. Već sam igrao protiv njega sa reprezentacijom i sa Leverkuzenom. On je definitivno jedan od najboljih napadača na svetu, njegova brzina i snaga su izvanredni za njegove godine. Ali budite oprezni, Siti je ne samo Haland, svako može da postigne gol sa njima.

Nastavio je povremeni reprezentativac Austrije da priča o meču.

- Želimo da se prodamo što skuplje. Kod kuće u paklu Beograda nikome neće biti lako. Ni Sitiju, ni ostalim našim protivnicima Lajpcigu i Bernu - istakao je Dragović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading