SJAJAN START KVALIFIKACIJA: "Orlići" sigurni protiv Azerbejdžana!

Autor:

Sport

12.09.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva pobeda pod novim selektorom.

SJAJAN START KVALIFIKACIJA: "Orlići" sigurni protiv Azerbejdžana!

Foto: Starsport

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije, igrači uzrasta do 21 godine, započela je svoj put ka Evropskom prvenstvu kvalifikacijama impresivnom pobedom nad Azerbejdžanom.

Na domaćem terenu u Staroj Pazovi, mladi "orlići" su slavili rezultatom 2:0 (2:0), ostavljajući za sobom obećavajući trag u prvim koracima ovog takmičenja.

Junak Srbije u ovom meču bio je Mihajlo Ilić, štoper Partizana, koji je zasijao na terenu postigavši oba gola protiv Azerbejdžana.

Prvo gol na meču smo videli u 19. minutu. Mitar Ergelaš je izveo fantastičan slobodan udarac sa preko 30 metara, tačno na peterac, gde je Mihajlo Ilić neometano glavom postigao prvi gol za Srbiju.

Foto: Starsport

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije

Osam minuta kasnije, Ilić je ponovo bio strelac. Ovoga puta, Lučić je poslao loptu u šesnaesterac, gde se posle nespretne intervencije protivnika odbila do Ilića. Štoper Partizana je snažnim udarcem desnom nogom sa pet metara pronašao donji desni ugao protivničkog gola i udvostručio vođstvo Srbije u 27. minutu.

Nakon ovog brzog vođstva, Srbija je preuzela kontrolu nad utakmicom i igrala je sa sigurnošću. Do kraja meča, nije bilo značajnijih uzbuđenja, a Srbija je sigurno upisala tri boda na svom kontu. Azerbejdžan je ostao i sa igračem manje u završnici utakmice, jer je Damadajev dobio crveni karton u 89. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading