ISPLIVALI NAJSITNIJI DETALJI TRANSFERA! Ovo je prava ISTINA o dolasku NAJSKUPLJEG pojačanja u ISTORIJI Zvezde!

Autor:

Sport

04.09.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli angažovali najboljeg igrača Azije.

ISPLIVALI NAJSITNIJI DETALJI TRANSFERA! Ovo je prava ISTINA o dolasku NAJSKUPLJEG pojačanja u ISTORIJI Zvezde!

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda je uspela da angažuje In-Beom Hvanga, koji je najskuplje pojačanje srpskog prvaka u poslednjoj deceniji

Korejac će do ponoći potpisati ugovor sa Zvezdom na četiri godine, dok je veliki broj navijača kluba sa Marakane ostao u dilemi kako je šampion Superlige uspeo da dovede igrača za kog je Olimpijakos od evropskih timova tražio čak 15.000.000 evra.

In-Beom Hvang je reprezentativac Južne Koreje, nastupao je na Mundijalu u Kataru i biće prvi Korejac u istoriji Crvene zvezde. Reč je o 26-godišnjaku koji igra na poziciji veznog fudbalera, a u Olimpijakosu je od prošle godine.

On je napustio Pirejce još pre mesec dana i predao slučaj na FIFA sud, jer su njegovi advokati smatrali da mu je ovog leta istekao ugovor sa atinskim crveno-belima.

Foto: www.profimedia.rs

 

Olimpijakos je, s druge strane, tvrdio da Južnokorejac ima važeći ugovor još dve godine i zato su zahtevali 15.000.000 evra za njega. I jedni i drugi su smatrali da su u pravu i usledila je pat pozicija. Tada se u igru uključila Zvezda i stupila u kontakt i sa Hvangom i sa Olimpijakosom, pa je napravljen kompromis. Slučaj neće otići pred FIFA sud, a Zvezda će platiti bratskom klubu 5.000.000 evropskih novčanica do 2026.

Na taj način je Crvena zvezda dovela najskuplje pojačanje u klupskoj istoriji, koje nikada u normalnoj situaicji sebi ne bi mogli da priušti, obzirom da se radi o vrhunskom fudbaleru, dostojnom najvećih evropskih giganata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading