PRVI KIKS DORTMUNDA: Bohum ODOLEO Borusiji, siloviti Union Berlin!

Autor:

Sport

26.08.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je novih pet utakmica u okviru drugog kola Bundeslige.

PRVI KIKS DORTMUNDA: Bohum ODOLEO Borusiji, siloviti Union Berlin!

Foto: Tanjug/AP

Edin Terzić i Fellks Nmeha

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda odigrali su samo 1:1 (1:0) na gostovanju Bohumu, u meču drugog kola Bundeslige.

Domaća ekipa je stigla do vođstva u 13. minutu, preko Strogera, ali je gost, aktuelni vicešampion, stigao do izjednačenja u 58. minutu preko Donijela Malena. Ipak, nisu imali snage za potpuni preokret, pa su "milioneri" prvi put kiksnuli u novoj sezoni.

Do nove pobede u sezoni je stigla i ekipa Union Berlina, iako je gotovo čitav meč igrala sa igračem manje, pošto je sa 4:1 (3:1) u gostima savladala Darmštad.

Robin Gosens je gostima doneo prednost u devetom minutu, ali je Brendon Aronson u 21. dobio dugi žuti i tako otežao posao svom timu. Mehlem je u 24. doneo izjednačenje, ali je već do poluvremena bilo 3:1 za goste. Gosens u 34, odnosno Behrens u 39. su pogađali, a konačan rezultat je u 65. minutu postavio Doeki u 65. minutu.

Do trijumfa je stigao i Frajburg, koji je u 96. minutu stigao do pobede protiv Verdera, kao i Hofenhajm, koji je sa 3:2 slavio na gostovanju Hajdehajmu. Tri boda idu i u Volfsburg, koji je sa 2:1 slavio u Kelnu.

Poslednji meč dana će biti odigran u Menhengladbahu, gde će Borusija dočekati Bajer iz Leverkuzena.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading