MEGAPREOKRET! Novi ŠOKANTNI detalji o ubistvu navijača AEK-a!

Autor:

Sport

22.08.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi za ubistvo Mihalisa Kacurisa pušten na slobodu.

MEGAPREOKRET! Novi ŠOKANTNI detalji o ubistvu navijača AEK-a!

Foto: Tanjug/AP

OPAP arena u Atini

Uoči prve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona, između AEK-a iz Atine i Dinama iz Zagreba, dogodila se nesreća u kojoj je izboden na smrt Mihalis Kacuris, navijač grčkog kluba, posle tuče domaćih huligana i Bed blu bojsa.

Tadašnji duel je odložen, a nakon nova dva, AEK je izbacio hrvatski tim, međutim, proces oko ubistva nesrećnog mladića je i dalje u toku.

Prema poslednjim informacijama, čovek koji je bio glavni osumnjičeni za ubistvo Kacurisa pušten je na slobodu!

U jednom momentu su grčki portali objavili da ubica nije Hrvat, već navijač Panatinaikosa, kluba koji je u bratskim odnosima sa Dinamom.

Foto: Tanjug/AP

 

Međutim, situacija se naglo promenila i suđenjem je ustanovljeno da Grk uopšte nije ni bio u Atini tog kobnog dana, pa je izašao iz pritvora.

- On se tog ponedeljka nalazio u Kefaloniji, a ne u glavnom gradu, i zato je oslobođen optužbi. Pritom, istražitelj i tužilac se nisu složili da li pomenutom navijaču treba da se ograniči kretanje, jer jedan smatra da za tim nema nikakvih potreba kada je utvrđena nevinost, dok je drugi drugačijeg mišljenja - navodi se.

Slučaj i dalje nije dobio epilog, ali je sve veći pritisak javnosti je da se pronađe ubica Mihalisa Kacurisa, zbog čega su svi nadležni organi i vrh ovih država, Grčke i Hrvatske, uključeni u rešavanje slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading