PARTIZAN IMA POSLA S AMATEROM: UEFA pustila crno-bele na milost i nemilost jednog čoveka

Autor:

Sport

21.08.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parnom valjku" određena sudbima, bar se Bibras Natho neće izgubiti u prevodu u Danskoj.

PARTIZAN IMA POSLA S AMATEROM: UEFA pustila crno-bele na milost i nemilost jednog čoveka

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana gostovaće Nordsjelandu u četvrtak (18.30) u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija, a na centru će se naći malo poznato ime. UEFA je deljenje pravde u Danskoj poverila izraelskom sudiji Igalu Fridu, koji je delegiran za taj susret.

Naime, Frid (31) je u kvalifikacijama za Ligu šampiona delio pravdu na meču Aris - BATE Borisov (6:2), kao i na duelu između Didelanža i Gzire (2:1) u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Prošle sezone vodio je samo jedan meč u grupnoj fazi Lige konferencije, pa do sada ukupno u nogama ima 12 mečeva kvaliI

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Igal Frid

fikacija u evrokupovima, te zbirno 21 internacionalni susret. S druge strane, Frid je dosta cenjen u Izraelu, a ove sezone sudio je meč Superkupa svoje zemlje između Makabija Haife i Beitara.

Kada je u pitanju revanš u Beogradu 31. avgust situacija je nešto bolja. Na centru u Humskoj će se naći 39-godišnji Škot Kevin Klansi, koji je FIFA arbitar deset godina i ima mnogo više iskustva od Izraelca. Međutim, on se sa srpskim ekipama do sada nije sretao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading