Poništen dogovor, SPARTAK I ZVEZDA IGRAJU ZA VIKEND!

Autor: Informer

Sport

23.02.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Spartaka i Crvene zvezde ipak bi mogla da se odigra ovog vikenda, uprkos najavama da će meč biti odložen zbog lošeg stanja u kom se teren u Subotici nalazi.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Zvezde će posle Moskve ostati u minusu

Direktor Super lige Vladimir Bulatović je u izjavi "Informeru" objasnio da utakmica ne može sada da se odloži i da će ona biti održana u terminu koji je ranije ugovoren, u nedelju od 13 časova.

- Neću unapred dozvoliti da se odlaže utakmica. Moraće da se igra. Jedino postoji opcija da je odloži glavni sudija neposredno pre početka utakmice ako proceni da uslovi za igranje nisu prihvatljivi.


Smatram da imaju dovoljno vremena da pripreme teren. Uostalom, i ako dođe do odlaganja, mogu da ga dobiju za 24 časa, a oni neka procene isplati li im se da igraju u ponedeljak, pa opet u sredu - rekao je Bulatović.

Za nedelju se najavljuju padavine sa snegom širom Srbije i osetan pad temperature, ali su za sada najave da nikakvih pomeranja termina neće biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading