ŠOK ZA DELIJE: Zvezda ima dve ponude - sjajni fudbaler NAPUŠTA Marakanu?

Autor:

Sport

28.06.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov odlazak se nikako ne bi svideo navijačima šampiona Srbije.

ŠOK ZA DELIJE: Zvezda ima dve ponude - sjajni fudbaler NAPUŠTA Marakanu?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su na dominantan način stigli do šampionske titule u prvenstvu Srbije, čime su izborili direktno učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

Crveno-beli su uveliko krenuli sa sklapanjem tima, već nekoliko fudbalera je zvanično predstavljeno u Zvezdi, ali je takođe bilo i nekoliko odlazaka.

Ipak, postoji opcija da još neki igrači napuste redove šampiona naše zemlje, a prema rečima Marka Marina, tehničkog direktora Crvene zvezde, ostanak Strahinje Erakovića i dalje nije siguran.

- Konkretno - za Erakovića imamo dve ponude. Tu su, na našem stolu. Ali kao što je rekao generalni direktor Zvezdan Terzić još nismo odlučili šta nam je činiti. On kao dete kluba nije igrao u Ligi šampiona, značilo bi mu to. Ima i druga strana medalje, da mu omogućimo da ide u neku od najjačih liga Starog kontinenta i dodatno se razvija. Stvarno je teško reći šta ćemo da uradimo. Videćemo u narednom periodu, jer Čupa nije više veliki talenat. On je formiran igrač za top lige Evrope. Sa njim ćemo zajedno odlučiti - rekao je tehnički direktor Crvene zvezde za "Mozzart sport".

Foto: Starsport

Marko Marin, tehnički direktor crveno-belih

Što se tiče Stefana, Mitrovića, drugog velikog talenta na Marakani, Marin ističe da se ne brine za njegovu malo slabiju formu u prolećnom delu prvenstva.

- Imao je minutažu, igrao derbi, utakmicu protiv TSC-a. Ali je menjao uloge, možda je sve to psihički uticalo na njega da padne. Ne sekiram se za njega. Video sam u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru dobru energiju. Uradio je sve što trener traži od njega. Ima brzinu, moderan je igrač, probija kao šilo. Takvi igrači se traže u Evropi - istakao je Marin.

Podsetimo, crveno-beli su već uveliko započeli pripreme za narednu sezonu, a odigrali su i prvu prijateljsku utakmicu, u kojoj su sa 3:1 savladali selekciju Grada Užica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
55

28.06.2023 11:01

PRODAJTE GA ODMAH,NIKAD ON IGRAČ BITI NEĆE.