PARTIZAN U PROBLEMU! Iz kluba POTVRDILI: Velika želja crno-belih ODBILA da dođe u Humsku - ide u DRUGI tim iz Srbije!

Autor:

Sport

25.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostali su bez velikog pojačanja.

PARTIZAN U PROBLEMU! Iz kluba POTVRDILI: Velika želja crno-belih ODBILA da dođe u Humsku - ide u DRUGI tim iz Srbije!

Foto: Starsport

Miloš Pantović i Saša Zdjelar

Prelazni rok je počeo i klubovi u Srbiji su veoma aktivni.

Najviše posla odradila je Crvena zvezda koja je već formirala fenomenalan tim za predstojeću sezonu, ali se očekuje još nekoliko pojačanja, a Partizan će imati težak zadatak da stvori sastav koji će biti konkurentan večitom rivalu.

Pošto je najbolji strelac crno-belih, Rikardo Gomeš, napustio Humsku, na ovu adresu stigle su nove loše vesti. Velika želja Partizana, Miloš Pantović, odlučio je da odbije crno-bele te da dres Voždovca zameni opremom TSC-a.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Pantović

 

Sve ovo je u razgovoru za Telegraf potvrdio i sportski direktor Partizana, Ivica Kralj.

Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili. Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumem, niti odgonetnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra - istakao je Kralj za Telegraf.

Koliko će ovo uticati na planove i ambicije Partizana za narednu sezonu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

25.06.2023 12:37

E moj Ivice.... Više niste konkurentni ni timovima super lige!!! Ko će da dođe u propali klub??? Umesto da se ti, Duljaj i drugi sklonite, vi svojim ostankom dajete kredibilitet Vučeliću i Vazuri! I vi volite Partizan?!