NEVIĐENI SUNOVRAT PARIŽANA! Neće da produži UGOVOR! Želi da ODE iz kluba!

Autor:

Sport

14.06.2023

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda PSŽ-a Kilijan Mbape izjavio je da nikada nije pregovarao sa čelnicima PSŽ-a o produženju ugovora.

NEVIĐENI SUNOVRAT PARIŽANA! Neće da produži UGOVOR! Želi da ODE iz kluba!

Foto: Tanjug/AP

Najboljem igraču "svetaca" ugovor ističe 30. juna 2024. godine, prenose francuski mediji.

- Klub je 15. jula 2022. godine obavešten o mojoj odluci da ne aktiviram opciju produženja ugovora, koji ističe na kraju naredne sezone. Jedini cilj pisma bio je da potvrdi ono što je već rečeno ranije - naveo je Mbape u saopštenju za "Agenciju Frans pres", prenosi poznati italijanski sportski novinar Fabricio Romano.

Francuski mediji navode izjave menadžera fudbalera Pari Sen Žermena, koji su navodno rekli da će napadač i naredne sezone igrati za klub iz "grada svetlosti", ali ističu da on želi da produži ugovor.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Kilijan je u saopštenju zaključio da žali što je pomenuto pismo završilo u medijima. On tvrdi da je sve objavljeno samo sa jedinim ciljem - da se naruši imidž Mbapea i njegovi razgovori sa klubom.

Francuski mediji podsećaju da bi Mbape na kraju sledeće sezone mogao da napusti PSŽ bez obeštećenja ako produži ugovor ili ako rukovodstvo "svetaca" ne odluči da ga proda već u letnjem prelaznom roku.

Odlazak prve zvezde Parižana značio bi potpuni sunovrat kluba sa Parka prinčeva, posle prelaska Lea Mesija u Inter iz Majamija i najave da će Nejmar, takođe, promeniti sredinu ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading