ŠOKANTAN VELEOBRT: Anćeloti NAPUŠTA Real i seda na klupu višestrukog svetskog prvaka?!

Autor:

Sport

13.06.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak je velika želja najtrofejnijeg nacionalnog tima koji u svom vlasništvu ima pet popularnih Boginja.

ŠOKANTAN VELEOBRT: Anćeloti NAPUŠTA Real i seda na klupu višestrukog svetskog prvaka?!

Foto: Tanjug/AP

Trener Reala Karlo Anćeloti

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti uskoro bi mogao da se otisne u "selektorske vode". Uprkos najavama da želi da odradi ugovor sa "kraljevskim klubom" do kraja, Fudbalski savez Brazila ne odustaje od namere da angažuje trofejnog Italijana, kao zamenu za Titea.

Predsednik brazilske fudbalske konfederacije Ednaldo Rodriges rekao je da se nada da će se sastati sa Ančelotijem u narednih nekoliko dana, kako bi razgovarali o mogućnosti njegovog dovođenja.

- Vidimo ga kao jednog od najboljih fudbalskih trenera na svetu. On je pobednik i svaki sportista koji je igrao za njega kaže da im nedostaje i da je najbolji trener sa kojim su ikada radili - izjavio je čelnik "kuće fudbala" petostrukog svetskog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Tite i Dragan Stojković Piksi

Podsećanja radi, popularni "selesao" je bez selektora od okončanja Svetskog prvenstva u Kataru. Tite je podneo ostavku nakon bolnog poraza od selekcije Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala, a Anćelotijeva saradnja sa "galaktikosima" važi do leta 2024. godine. Da li će ga Brazilci ubediti da napusti stadion "Santijago Bernabeu", videćemo narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading